Články na téma reality a nemovitosti, strana 13

Rostou ceny bytů i úrokové sazby, přistup k vlastnímu bydlení se dál zhoršuje

Průměrná nabídková cena bytů u nás v listopadu vzrostla na 2,64 milionu Kč. Oproti loňsku tento ukazatel vzrostl o 370 000 Kč. Jak dlouho musí české domácnosti vydělávat na pořízení bytu a jak velkou část rodinného rozpočtu domácnostem slupne splátka hypotéky?

Jak se žije v satelitu

Rozhodujícím faktorem pro život v satelitu jsou většinou peníze. I když má takové bydlení spoustu nevýhod, pro mnohé znamená vysněné bydlení.

Jaké problémy přináší bydlení v satelitech?

Katalogové domky bývají dominantou satelitních vesniček ukusujících zemědělskou půdu. Je tato kombinace opravdu tak špatná, nebo má i své výhody?

Video jako nejlepší cesta, jak prodat nemovitost

V poslední době mezi nás přibyl efektivní nástroj k prodeji nemovitostí. Video prohlídky nemovitostí ukáží vše online a v pravém světle.

Bydlení v nájmu jako životní filosofie

Vzhledem k poměrně vysokým cenám nemovitostí může být bydlení v nájmu dobrou volbou. Podívejte se na důvody, proč si život v pronajatém bytě zvolit jako životní cestu. Tedy proč to mnozí dělají.

Nejlepší exponáty veletrhu FOR ARCH získaly ocenění GRAND PRIX

V úterý 19. září začal 28. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH. Odborná porota i letos vybírala ty nejlepší exponáty a technologie.

Termín uzávěrky za zvýhodněné ceny je již 30.9. 2017

Využijte nižší ceny účasti a bonusy připravené u příležitosti 20. ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA. Bonusy mohou využít i vystavovatelé souběžných akcí SOLAR-ŘEMESLO-PURPO PRAHA.

Nenechte si ujít mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH

Blíží se čas jednoho z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších veletrhů v České republice. V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Startují další dotace z programu Nová zelená úsporám

Bližší informace o startu dalších dotací z programu Nová zelená úsporám získáte na veletrhu FOR ARCH!

Kdo uspěje v soutěži GRAND PRIX?

Jedinečné nápady najdou návštěvníci na veletrhu FOR ARCH – firmy soutěží o nejlepší výrobek veletrhu v soutěži GRAND PRIX!

FOR ARCH přinese jedinečné setkání odborníků

TECHNOLOGICKÉ FÓRUM 2017, to je jedinečné setkání odborníků stavebního trhu, které přinese letošní ročník veletrhu FOR ARCH.

Veletrh dekorací a dárkového zboží FOR DECOR & HOME

Od 7. do 9. září 2017 se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční v pořadí 4. kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME.

Na veletrhu FOR INTERIOR najdou návštěvníci inspiraci na lepší bydlení

Inspiraci pro vylepšení svého stávajícího bydlení nebo ještě nezařízených domů a bytů najdou lidé na oblíbeném podzimním veletrhu nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR.

Kvalitní rozpočtáři šetří firmám peníze

Drobní stavitelé ale i velké stavební firmy dobře vědí, jak důležitý je pro kalkulaci nákladů kvalitní rozpočtář. Ten, kdo staví svépomocí, má většinou napjatý rozpočet a počítá každou korunu.

Jubilejní 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA

Veletrh STŘECHY PRAHA, který je dlouhodobě nejvýznamnější přehlídkou výrobků, materiálů a technologií z oblasti staveb a renovací střech ve střední Evropě, oslaví 20 let svého trvání.

Vánoční trendy pro rok 2017

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale čeští i světoví profesionálové už vědí, jaké budou letošní trendy! Pokud to zajímá i vás, pak byste neměli chybět na 4. kontraktačním veletrhu FOR DECOR & HOME.

Kámen přírodní i umělý je in!

Obkladových i podlahových materiálů, které je možné využít v interiéru, je nespočet. Pro wellness však všechny vhodné nejsou. Mezi ty, které těmto místnostem svědčí a navíc jim dodávají nádech luxusu, patří kámen, a to přírodní i umělý.

Nízkoenergetické a pasivní domy musí být neprůvzdušné

Co je spojeno s výstavbou nízkoenergetických a pasivních domů a proč tyto typy budov vůbec stavět?

Nepřehlédněte MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017!

Veletrh FOR ARCH opět nabídne příležitost k navázání obchodních kontaktů na MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017!

V dřevostavbách panuje v létě příjemné klima

Mezi časté obavy zájemců o dřevostavbu patří teploty interiéru, kterých je možné dosáhnout v zimě i v létě.

TOPlist