Veletrh střech, nářadí a dřeva v Praze Letňanech

29. 1. 2020 | redakce

Navštivte největší veletrh pro střechy, fasády, izolace, dřevo, řemeslo a úspory energií STŘECHY PRAHA s Festivalem dřeva a nářadí v PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 6. – 8. 2. 2020 a vyhrajte hodnotné ceny včetně střechy na rodinný dům!

Čeká Vás široká nabídka střešních krytin a oken, zelených střech, izolací, fasád, solárních systémů či velký výběr nářadí pro řemeslníky i kutily. Na souběžných akcích uvidíte přehlídku dřevostaveb a nízkoenergetických domů včetně zdrojů vytápění. Připraven je bohatý doprovodný program.

PŘIJĎTE SE ZEPTAT!

  • Jak opravit střechu a fasádu
  • Jak si vybrat stavební firmu
  • Jak dodatečně zateplovat
  • Jak využít střechu a energii ze slunce
  • Jak získat dotaci

Střechy Praha
Střechy Praha

Z TÉMAT VYBÍRÁME:

  • novinky z oblasti nářadí, nástrojů, techniky a řemeslného vybavení, široký výběr značek (Black & Decker, Dewalt, Herz, Hultafors, KMR, Leister, Mafell, Makita, Schlebach, Sievert, Stanley, Steinel, Stubai a další), pracovní oblečení a obuv
  • krovy, vazníky, pergoly, dřevostavby, roubenky – ukázky, poradenství
  • ukázky speciálních technologií od firmy Mafell
  • ukázky top řemesel (garant Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR)
  • terasy, balkony, lodžie a střešní zahrady – přednášky, ukázky
  • přednášky o střešní fotovoltaice - jak optimálně využít vyrobenou elektřinu, akumulace, bateriové systémy, zkušenosti z ročního provozu ftv elektrárny na rodinném domě, jaké dotace lze čerpat…
  • konference 3. a 4. fáze EET zaměřená na řemeslníky
  • využití dronů ve stavebnictví – přesné, efektivní, rychlé měření, sledování staveb v průběhu času, legislativa
  • dřevěné stavebnice, domino i hrad pro nejmenší návštěvníky
  • soutěže o hodnotné ceny (střecha, kvalitní nářadí a další pěkné ceny)
  • bezplatná širokospektrá poradenská centra pro veškerou výstavbu a úspory energií

Zlevněnou vstupenkupodrobný program najdete na www.strechy-praha.cz

KDY: 6. – 8. 2. 2020, čt, pá 10–18 h, so 9-16 h
KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9

Střechy Praha s.r.o.

Střechy Praha s.r.o.
Durychova 101/66, 14200 Praha
Tel: +420 606 635 230

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist