Články na téma reality a nemovitosti, strana 14

Slunce dokáže v domě zajistit teplo i elektřinu

Sluneční energie je jedním z obnovitelných zdrojů energie, který je podporovaný státem, konkrétně dotačním programem Nová zelená úsporám Státního fondu životního prostředí ČR.

Chytrá města budoucnosti na veletrhu FOR ARCH

Na TECHNOLOGICKÉM FÓRU 2017 představí veletrh FOR ARCH jako novinku chytrá města budoucnosti.

Výběr dřevostavby záleží na životním stylu

Lidé, kteří mají zájem o bydlení v dřevostavbě, si mohou vybírat z více variant těchto staveb. Jaké to jsou?

Je inteligentní domácnost bezpečná?

Zatímco inteligentní domácnost je maximálně otevřená, propojená a liberální, poplachové systémy mají za úkol obyvatele a uživatele budov chránit. Snaží se tedy o úplný opak.

Hypotéky s LTV 80+ se vlivem ČNB stávají nedostatkovým zbožím a zdražují

Limity LTV, které bankám nastavila ČNB, zdaleka neodpovídají poptávce. Zájem o úvěry, kterými klienti mohou uhradit více než 80 % ceny nemovitosti vysoce převyšuje stanovenou kvótu.

Výstavbu domácích ČOV podporují obce i Ministerstvo životního prostředí

Česká republika je jedna z mála zemí, ve které se používá pitná voda i v kuchyních, koupelnách, na toaletách, ale i k zalévání zahrad či napouštění bazénů.

Dřevostavba je životním stylem majitelů

Život v dřevostavbě je nejen otázkou rychlosti výstavby nebo úspory energie, ale také otázkou životního stylu majitelů. Dřevěné domy jsou ekologické, navíc mají podle dosavadních studií pozitivní vliv na zdraví člověka.

Prémiové kanceláře v Českých Budějovicích

Piano otevře již na jaře 2018! Přinese prémiové kanceláře v Českých Budějovicích - moderní kancelářské budovy v těsném sousedství historického centra!

České stavebnictví se opět vrací k růstu

České stavebnictví se opět vrací k růstu, významnou podporou je pro něj mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH!

Veletrh FOR ARCH 2017 zažívá rekordní zájem vystavovatelů

Výstavních ploch pro veletrh FOR ARCH rychle ubývá, zájem o ně je veliký. Novinkou pro vystavovatele i návštěvníky bude proto nová hala, která vyroste na místě současné haly č. 7.

Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují

Již ve čtvrtek 23. března se opět otevřou brány výstaviště PVA EXPO PRAHA, které přivítá návštěvníky 11. mezinárodního veletrhu zahradní architektury, nábytku, techniky a zeleně.

Čistá fasáda zvyšuje díky nanotechnologii cenu nemovitosti

Každý, kdo někdy stavěl dům či rekonstruoval fasádu, moc dobře ví, že ani ta nejhezčí barva venkovní omítky nevydrží krásná navždycky. Jak ji udržet čistou?

Vše pro stavbu a interiéry

Vše pro stavbu a interiér najdou návštěvníci na březnovém souboru veletrhů FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, BYDLENÍ, nové projekty, a letos poprvé i Světlo v architektuře.

Seznamte se s nabídkou nového bydlení

Nabídku nemovitostí představí developeři na výstavě BYDLENÍ, nové projekty, která se koná 23. až 26. března v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Navštivte veletrh Střechy Praha 2017

Veletrh Střechy Praha 2017 nabídne bohatý program a účast největších lídrů trhu. Již 9. až 11.2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Jak se bydlí v pasivních domech řeknou jejich majitelé na veletrhu FOR PASIV

Další ročník veletrhu FOR PASIV, který je zaměřený na projektování a výstavbu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, se uskuteční už 9. až 11. února.

Na veletrhu FOR ARCH představí vystavovatelé výrobky se státní dotací

Letošní stavební veletrh FOR ARCH bude opět nabitý novinkami předních českých výrobců a dodavatelů stavebních prvků, elektrotechniky a zabezpečení, tepelných technologií, dřevostaveb, bazénů a saun.

Veletrh Střechy Praha 2017 nabídne bohatý program a účast lídrů

Veletrh Střechy Praha 2017 s bohatým programem a účastí největších lídrů trhu nabídne největší přehlídku firem z oblasti staveb a renovací střech.

Na co se zaměří veletrh CESTY DŘEVA?

Veletrh CESTY DŘEVA se zaměří na sruby, roubenky a montované dřevostavby, připraven je též atraktivní doprovodný program.

Co nového najdeme mezi pasivními stavbami?

Veletrh FOR PASIV nabídne novinky v oblasti pasivních staveb, ovšem představí také souběžně probíhající veletrhy CESTY DŘEVA a STŘECHY PRAHA.

TOPlist