Podzimní FOR DECOR & HOME nastíní směr designu letošních Vánoc

15. 7. 2019 | redakce

Mezinárodní kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME představí oborové trendy a novinky již ve dnech 5. až 7. září 2019. V tradičních prostorách veletrhu, na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech, se uskuteční s příjemnou obměnou – souběžně proběhne specializovaný veletrh hodin, hodinek, zlatých
a stříbrných šperků HODINY A KLENOTY. Na odborníky čeká i atraktivní doprovodný program a spousta novinek.

Osmý ročník kontraktačního veletrhu FOR DECOR & HOME bude letos na podzim plný premiér. Jediná specializovaná akce v daném oboru v České republice nabídne především předvánoční kontrakty pro obchodníky a inspiraci pro odborníky. Velice reprezentativní expozice připravují vystavovatelé z řad výrobců, velkoobchodů, exkluzivních dovozců i rodinných manufaktur.

Samozřejmě jako tradičně se na něm profesionálové z oboru i návštěvníci z řad široké veřejnosti seznámí s trendy v oblasti dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. A také si v rámci doprovodného programu mohou prohlédnout unikátní přehlídku VÁNOČNÍ TRENDY, nově umístěnou ve Vstupní hale I. Jejími autory jsou uznávaní floristé z Česka a Slovenska Jan Karnet, Petr Sikora, Matúš Danko a Tamás Vígh z Maďarska.

Bytové dekorace
Bytové dekorace

Premiéra s klenoty

Velkou premiérou veletrhu v roce 2019 je jeho exkluzivní souběh s akcí HODINY A KLENOTY, která se vůbec poprvé představí na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v Hale 4 a poprvé pod taktovkou společnosti ABF, a.s. Návštěvníci uvidí to nejlepší, co v současnosti nabízejí firmy z oboru hodinek, hodin, klenotů, autorských šperků, bižuterie, minerálů, obalových materiálů a dalších souvisejících produktů. Svou oborovou návazností na sortiment dárků tento veletrh vhodně rozšíří dané portfolio FOR DECOR & HOME. Halu 1 obsadí mezinárodní veletrh SBĚRATEL orientovaný na obor filatelie.

Vánoční tematiku, ale i celoroční a zahradní dekorace, kuchyňské designové doplňky a populární dárkové zboží najdou návštěvníci v Hale 2. Ducha nejkrásnějších svátků v roce představí také vystavovatelé v Hale 3.

Od vánočních ozdob ke stolování

Bohatý doprovodný program je tradicí, kterou veletrh FOR DECOR & HOME zachová i pro podzimní osmý ročník. Jedním z premiérových lákadel bude ve čtvrtek 5. září v pravé poledne v Přednáškovém sále 1 Vstupní haly I přednáška designérky Ivy Bastlové s názvem Jak se navrhují vánoční ozdoby. Populární odbornice v rámci své show nastíní tajemství ruční výroby skleněných vánočních ozdob.

Dalším z atraktivních bodů programu budou například ukázky zdobení slavnostního stolu a floristická show od společnosti NASTROM. Výstava bude propojena s ukázkovým programem, kdy se každý den veletrhu uskuteční vždy ve 14 hodin v Hale 2 show profesionálních floristů. Návštěvníkům předvedou, jak si naaranžovat květinu na stůl, věnec, interiérovou kytici na různé příležitosti.

Více informací o veletrhu najdete na: www.fordecor.cz.

ABF a.s.

ABF a.s.
Beranových 667, 199 00 Praha
Tel: +420 225 291 111

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist