Prodej rodinného domu 75 m², Teplice

4 590 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím prodej rodinného domu o dispozici 2+1 v Teplicích, ul. Luční.

Zastavěná plocha domu je 75 m2, v přízemí je obývací pokoj, kuchyň, vstupní chodba a chodba, která vede do 1. patra a sklepa. V prvním patře je ložnice, koupelna a průchozí chodba. V koupelně je vana a umyvadlová skříňka se zrcadlem. V mezipatře se nachází samostatné WC a výklenek, kde je umístěn plynový kotel zajišťující hlavní zdroj vytápění. Ve sklepě je prostorná místnost vhodná jako soukromá vinárnička, dále dílna, spižírna a další sklepní prostory.
Z kuchyně je vstup na terasu s výhledem do zahrady. Pod sklepem je velká garáž s vjezdem z hlavního příjezdu a přímým vstupem do domu přes sklep. V mezipatře mezi sklepem a přízemím je další místnost vhodná jako WC. Dům disponuje množstvím úložných prostor.
Součástí kuchyně je kuchyňská linka včetně spotřebičů - sporák, lednice, myčka. V obývacím pokoji jsou krbová kamna jako druhý zdroj vytápění.
Okna s výhledem do ulice jsou opatřena venkovními žaluziemi na ruční ovládání.
Vstup na zahradu je sklepem nebo hlavním vjezdem. Zahrada je ovocná, zeleninová a okrasná. Výhodou je možnost zavlažování z potoka za pozemkem.
Pokud nemovitost vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5765
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 534 m²
Plocha užitná 75 m²
Plocha zastavěná 237 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist