Prodej rodinného domu 206 m², Ježov

3 900 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize

Nemovitosti nabízí

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Explicit Reality & Karolína Vypušťáková Vám nabízejí ke koupi rodinný dům v klidné lokalitě.

Vítejte v naší exkluzivní nabídce! Nabízíme Vám rodinný dům snů s veškerým komfortem a prostorovou štědrostí pro Vaši velkou rodinu. Tento dům se nachází v klidné části Ježova a nabízí jedinečnou kombinaci pohodlí, funkčnosti a přírodního okolí. S rozlohou obytných místností 206m2 a dostatečně velkým pozemkem s ovocnými stromy je zde dostatek prostoru pro Vaše sny a plány.

Jedním z hlavních lákadel tohoto domu je velké hospodářské stavení, které poskytuje obrovské množství úložného prostoru. Díky tomu budete mít dostatek místa pro veškeré nářadí, zahradní potřeby a další věci, které si přejete uchovat na dosah ruky. Navíc Vás potěší vlastní vinný sklípek, kde si budete moci vychutnávat lahodné víno přímo z Vaší vlastní sklizně.

Tento dům nabízí také soukromé parkování ve dvoře se dvěma garážemi. Nikdy se nebudete muset starat o parkování a Vaše vozy budou v bezpečí a chráněny před nepříznivým počasím. Pro zahrádkáře a milovníky čerstvé bio zeleniny jsou zde dva skleníky, které Vám umožní pěstovat vlastní úrodu a těšit se z čerstvých, kvalitních plodin přímo ze zahrady.

Výhodou tohoto domu je také jeho skvělé umístění v klidné části Ježova. Můžete si užívat pohodového života v klidu a současně být jisti, že všechny potřebné služby jsou v dosahu. Obchody, školy, zdravotnická zařízení a veřejná doprava jsou v blízkosti, což Vám usnadní každodenní život.

Tento dům je připraven na rekonstrukci, která Vám umožní vytvořit si nádherné bydlení podle Vašich představ a potřeb. Získejte tak možnost přizpůsobit si interiér a exteriér domu tak, aby odpovídal vašemu standardu.

Už neváhejte a projděte si nemovitost hned pomocí 3D prohlídky, kterou najdete v inzerci.

Pokud Vás nemovitost zaujala, zavolejte nám a rádi Vás provedu domem osobně. Těšíme se Karolína Vypušťáková & Explicit Reality

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 01307-1
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 626 m²
Plocha užitná 206 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

Zobrazit kompletní nabídku RK

EXPLICIT REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist