Prodej stavební parcely 769 m², Liberec

4 200 000 Kč

5 462 Kč za m²

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte místo pro výstavbu Vašeho rodinného domu? Máme tu pro Vás jedinečnou nabídku prodeje pozemku v klidné části města Liberce - Vesec.
Místo, které dokáže splnit Vaše podmínky pro klidné a nové komfortní bydlení s krásným výhledem na Ještěd a okolí. V této lokalitě se jedná o jedno z mála míst připravených k výstavbě.
Mírně svažitý pozemek o celkové výměře 769 m2 je dle územního plánu veden jako bydlení všeobecné. O územně plánovací informaci je zažádáno a rádi ji poskytneme k nahlédnutí. Na pozemku již proběhly částečné terénní úpravy v podobě gabionové opěrné zdi, zbudované na hranici se sousedním pozemkem.
Koncem května bude na pozemku osazen elektrický pilíř. Voda je přivedena na hranici pozemku. Odpady nutno řešit vlastní čističkou odpadních vod.
Součástí prodeje je i podíl na příjezdové cestě.
Výhodou je lokalita, kdy se pozemek nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a zároveň poskytuje dostatek klidu a soukromí k životu. Zároveň oceníte i samotné okolí, kde najdete např. Vesecký rybník, sportovní areál s dráhou na kolečkové brusle, traily Vratislavice, rozhlednu Císařský kámen a další.
V případě zájmu nás kontaktujte. Financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 773
Plocha pozemku 769 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist