Prodej výrobního objektu 1530 m², Kladno

30 900 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Kateřina Pospíšilová

Kladno, gen. Klapálka 1614

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej multifunkčního komerčního areálu (administrativa, výroba, sklady a byt 5+1 s bazénem) v Kladně - Dubí v ulici Vrapická.


Komerční areál s užitnou plochu 1.530 m2 vnitřních prostor, pozemkem s výměrou 2.756 m2 nabízí širokou škálu využití. V budově se nachází nákladní výtah s přístupem i z hlavní ulice. Výtah propojuje skladové a výrobní prostory v suterénu, přízemí a v 1. patře.


V přízemí v pravé části se nachází prostorná hala pro výrobu/sklad s užitnou plochou 344 m2 + zázemí (sklady, kotelna, kompresovna, jednací místnost, kuchyň, WC ženy/muži, koupelna). V levé části je pět místností, které byly využívané jako renomovaná veterinární klinika, WC a koupelna.


V 1. patře jsou v levé části situovány reprezentativní administrativní prostory s recepcí ( pět kanceláří + zasedací místnost), kuchyňkou, koupelnou a WC ženy/muži. V pravé části se nachází dvě kanceláře, skladové prostory, kuchyň, WC ženy/muži, dvě koupelny a šatny ženy/muži.


Ve 2. patře se nachází nově vybudovaný byt s dispozicí 5+1+ komora + prádelna + 2 x WC a koupelna s užitnou plochou 177 m2. Pro chvíle odpočinku je na zahradě bazén se zázemím.
Na zahradě se nachází několik venkovních skladů a přístřešků, dále jsou zde přivedené veškeré inženýrské sítě: voda, kanalizace, elektřina, plyn.

Prostorný dvůr uvnitř areálu lze využívat jak pro parkování nebo vjezd nákladních automobilů i kamionů. Výborná dopravní dostupnost. V této části města Kladna v současnosti probíhá výstavba nového rezidenčního bydlení a další výstavba je v plánu. Z tohoto pohledu by bylo možné využít nemovitost i jako dům služeb, který zde chybí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 24
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 2 756 m²
Plocha užitná 1 530 m²
Plocha zastavěná 862 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Kateřina Pospíšilová

Kladno, gen. Klapálka 1614

Zobrazit kompletní nabídku RK

Kateřina Pospíšilová

Sdílet nemovitost

TOPlist