Prodej hotelu, penzionu 765 m², Doksy

20 900 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hotel Passage je na strategickém místě Starých Slavů umístěn již od 20. let minulého století, kdy fungoval jako zájezdní hostinec již tehdy mimořádně oblíbeného letoviska. Mezi lety 2017 - 2018 prošel zásadní rekonstrukcí a je připraven okamžitě obnovit svůj provoz, navíc ve 3 objektech s více funkcemi.

Součástí prodeje je mimo hlavní budovy hotelu taktéž zrekonstruovaná ubytovna, která přivítá zejména hosty z řad škol, táborů a podobně. Může však skvěle posloužit také jako ubytování pro zaměstnance hotelu a restaurace. K souboru dále patří objekt cukrárny, která je umístěná přímo na hlavní cestě z centrálního obecního parkoviště.

Hotel nabízí celkem 16 pokojů s kapacitou 36 lůžek. Pokoje jsou zrekonstruované, kompletně vybavené a disponují vlastními novými koupelnami. Ubytování hostů je soustředěno do dvou horních podlaží, to první tvoří převážně restaurace a její rozsáhlé zázemí. Restaurace nabízí aktuální kapacitu 66 míst ve dvou sálech s možností vytvoření dalšího baru. Ke kuchyni (přes 100 m2) náleží několik skladů.

Hlavní objekt je podsklepený, ve sklepě (77 m2) se nachází nová kotelna a 3 skladové místnosti. Další využití nabízí taktéž půda. Přístup do pokojů řeší elektronické karty, recepce nevyžaduje stálý provoz.

Sousední ubytovna, která má samostatný vstup kolem hotelu, je dvoupodlažní objekt s 6 pokoji a aktuální kapacitou 29 lůžek. Sociální zázemí je společné v přízemí (muži a ženy odděleně), k dispozici je taktéž kuchyňka. Pokoje jsou vybavené a čisté.

Cukrárna (dřevostavba) s plochou zhruba 80 m2 navazuje na několik skladů, které komplex uzavírají. K hotelu patří taktéž vlastní parkovací plocha s kapacitou 36 vozů, která navazuje na centrální parkoviště obce.

Perfektní dostupnost zajišťuje nejen blízká silnice I. třídy, ale taktéž 150 m vzdálená vlaková stanice, která je umístěná za valem. Hotel se nachází 500 m vzdušnou čarou od břehu jezera, necelých 10 minut chůze od hráze a pláží. Uváděná plocha zahrnuje plochy hlavní budovy dle přeměření, neobsahuje plochu ubytovny, skladů a cukrárny. Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, rád vám poskytnu odkaz s detailnějším popisem.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6439
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 2 550 m²
Plocha užitná 765 m²
Plocha zastavěná 1 811 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist