Prodej rodinného domu 361 m², Praha

26 783 000 Kč

Cena včetně právních a realitních služeb a provize RK

Nemovitosti nabízí

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi výjimečnou nemovitost v Tálínské ulici v Praze – Kyjích, klidné lokalitě v blízkosti Kyjského rybníka. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům s celkovou užitnou plochou 270 m2 s třemi oddělenými bytovými jednotkami. Dále k nemovitosti náleží domek se samostatným číslem popisným, v původním stavu, určený k rekonstrukci. Součástí prodejní ceny je projekt a již vydané stavební povolení na další dva samostatné byty o dispozici 2+1 a podlahové ploše 2x 46m2. Celkem se tedy jedná o nemovitost s využitelnou plochou 361m2. Nabízí se tak využití nejen k vícegeneračnímu bydlení, ale také jako investiční příležitost k pronájmu pěti bytových jednotek.

Dům prošel postupně kompletní rekonstrukcí. Jsou zde nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a kompletně nový systém vytápění. Okna jsou izolační s dvojskly, dům je zateplený polystyrenem, včetně izolace střechy. To vše vytváří perfektní základ pro pohodlné a bezstarostné bydlení.

Nejmenší bytová jednotka v přízemí domu má velikosti 49 m2 a dispozici 2+1. Nabízí chodbu, dva obytné pokoje, samostatnou kuchyň a koupelnu s toaletou.

Druhá bytová jednotka je mezonetová, o dispozici 2kk a velikosti 69 m2. V přízemí nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, chodbu a koupelnu s WC, v patře najdeme velkou a světlou podkrovní ložnici.

Třetí velkorysá bytová jednotka je v podkroví domu, o dispozici 3kk a ploše 111 m2. Střešní okna a dřevěné trámy v prostorném obývacím pokoji s kuchyňským koutem vytváří útulnou a prosvětlenou atmosféru. Další dva pokoje jsou nyní využívány jako ložnice a dětský pokoj. Byt má velkou koupelnu s WC, jednu vstupní a jednu vnitřní chodbu. K tomuto bytu dále náleží zastřešená terasa, ideální ke klidnému posezení a relaxaci.

Bytové jednotky jsou upraveny tak, aby bylo možné je užívat samostatně a oddělit náklady na služby. Vytápění je zajištěno centrální, kompletně novou kotelnou z roku 2023, kde je plynový kotel, kotel na dřevo, akumulační nádrže a elektronické ovládání. Je tak možné libovolně kombinovat vytápění dřevem nebo plynem. V současné době vychází náklady na energie včetně vody pro celý dům kolem 15.000,- Kč měsíčně.

Na pozemku se dále nachází garáž (14,7m2), kotelna s prádelnou a toaletou (17,6m2) a skladovací místnost (8,8m2).

Exteriér domu tvoří betonová dlažba a nabízí možnost vybudování parkovacího stání. Další parkování je možné v ulici Tálínská, kde nejsou žádné placené parkovací zóny.

Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě Praha – Kyje, v blízkosti Kyjského rybníka a lesa Lehovce, přibližně 8 minut chůze od vlakové stanice Praha – Kyje, odkud se pohodlně dostanete za 10 minut do centra Prahy. Na metro linky B stanici Hloubětín je to pak cca 15 minut chůzí. Autobusová zastávka je od domu vzdálena 5 minut. Na Černý Most dojedete autem za 8 minut. Výhodou je také blízkost přírodního parku Klánovice – Čihadla a rekreační lokality Dolní Počernice, a tak zde můžete za několik minut užívat nejen všech výhod velkoměsta, ale i nedaleké přírody.

Doporučuji osobní prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vás.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1176
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 439 m²
Plocha užitná 361 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

Zobrazit kompletní nabídku RK

Aktivreality

Sdílet nemovitost

TOPlist