Pronájem Ostatních komerčních prostor 55 m², Havířov

4 996 Kč za měsíc

K ceně nájmu náleží služby cca 1.900 Kč. Určená cena je minimální měsíční částka za nájem., včetně D

Nemovitosti nabízí

SBD REALITY

Havířov, Hornosušská 1041/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nově zrekonstruovaný nebytový prostor na skvělé adrese A. Jiráska 3 v Havířově na Podlesí by mohl být tím pravým místem k provozování Vaší živnosti, kanceláře, skladu, ateliéru, masáží, kosmetických služeb, případně vzdělávacích, odpočinkových a relaxačních aktivit...

Prostor je umístěn v suterénu klidného domu, což předesílá nabízený a taktéž vyžadovaný klidný provoz. Pohodové parkování je přímo před domem.

Veškeré podlahy jsou pokryty novou, vkusnou a kvalitní PVC krytinou. Stěny, včetně radiátoru jsou nově vymalovány. Aniž by to bylo nutné, instalovali jsme pro Váš pocit absolutního klidu a bezpečí také velmi bytelné mříže. Jsou zde nové rozvody elektřiny i vody.

Hlavní prostor má 37,55 m2 dále jsou zde 2 menší prostory (sklad, šatna...) o velikosti 8.83 m2. Zbylý prostor zaštiťuje předsíň s WC.

Výzva k podání nabídky dle směrnice č. 5/2019 o nájmu nebytových prostor, pozemků a parkovacích míst ve znění dodatku č. 1/2022:

Přílohou výzvy je návrh nájemní smlouvy s volnými řádky pro doplnění údajů určených k hodnocení. Doplněný, podepsaný a družstvu doručený návrh nájemní smlouvy zájemcem tvoří Nabídku, kterou posoudí výběrová komise. Nabídky se podávají v zalepených a nepoškozených obálkách osobně nebo poštou na podatelnu družstva. Obálka musí být označena heslem "Neotevírat - nabídka k nebytovému prostoru č. ... na adrese ...

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 67
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 55 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

SBD REALITY

Havířov, Hornosušská 1041/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

SBD REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist