Prodej bytu 2+kk 45 m²

269 000 EUR

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2+kk v malebném středisku Piesendorf v rakouské spolkové zemi Salcbursko. Celý projekt se skládá z 31 jednotek. Tento prostorný apartmán disponuje užitnou plochou 44,77 m2 a nabízí výhledy na hory.

Nemovitost disponuje prostornou ložnicí s koupelnou a plně vybavenou kuchyní a obývacím pokojem. V koupelně jsou použity pouze prvotřídní obklady (můžete si vybrat ze čtyř druhů). Podlahové vytápění, kvalitní dřevo-hliníková okna a i dubové parkety jsou zde samozřejmostí. Velká okna zde poskytují dostatečné množství přirozeného světla. Budova je pokryta kamenem a podkroví je obloženo kvalitním dřevem.

K nemovitosti náleží sklepní prostor a garáž, kterou je možné přikoupit.

Obec Piesendorf-Niedernsill leží v nadmořské výšce 769 metrů, mezi známými středisky Zell am See a Kaprun. Místo je obklopené vysokým pohořím a nabízí úchvatná panoramata. Poprvé byla obec písemně zmíněna už ve 12. století, v roce 1147 pod označením Puessendorf. V Piesendorfu najdete také ohromné množství nejrůznějších zařízení a aktivit. Jen několik minut od městečka začíná ráj pro lyžaře a snowboardisty na Schmittenhöhe.

Vizualizace jsou pouze orientační. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Dokončení apartmánu je plánováno na září 2024.

Základní údaje

Balkóny Terasa
ID nemovitosti N6909
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 45 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist