Prodej rodinného domu 117 m²

195 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

 Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že byste si pořídili nemovitost u moře, kterou byste mohli využívat jak Vy k bydlení nebo na dovolenou, tak k pronájmu turistům? A co takhle v zemi, která je turisticky velmi oblíbená a nabízí nádherné přírodní scenérie, úchvatně modré moře a rozmanité množství gastronomických specialit? Ano, řeč je o Chorvatsku, kde nabízíme k prodeji dům, který se nachází pouhých 150 m od moře.
Město Posedarje, ve kterém se tento dům nachází, leží u břehu Novigradského moře, které je v podstatě zátokou Jaderského moře, kde se míchá slaná voda se sladkou, kterou tam přivádí řeka Zrmanja.
Dům, který nabízíme, je jednopodlažní a poskytuje vše potřebné pro to, abyste zde mohli trávit nejen letní prázdniny. Leží na pozemku o rozloze 271 m2 a jeho celková užitná plocha činí 117 m2.
Sestává ze vstupní haly, která Vás dovede do obývacího pokoje a dále jídelny, která je spojena s prostorným kuchyňským koutem, který je vybaven všemi potřebnými spotřebiči pro pohodlnou přípravu jídla. Dále zde naleznete tři příjemné ložnice, které disponují dostatečným úložným prostorem a zajistí každému obyvateli dostatek soukromí k odpočinku. Pro komfort v oblasti hygieny zde máte k dispozici koupelnu s vanou a WC. Skrze francouzské okno, vstoupíte z kuchyně na terasu (15 m2), která je z části zastřešená a z části je pokrytá pergolou, takže Vám poskytne úkryt na čerstvém vzduchu za každého počasí. Z příjemného posezení, odsud můžete sledovat, krásně se zelenající, zbytek zahrady a vzrostlé stromy na ní.
Kromě toho k domu patří garáž o velikosti 17 m2.
O Váš tepelný komfort se v létě postará klimatizace, a když Vám ke zchlazení nebude stačit, stačí dojít kousek k moři, kde si můžete užívat osvěžující koupel a opalování na příjemné písčito - oblázkové pláži. Na své si zde díky upraveným plážím a teplé, mělké vodě, přijdou zejména rodiny s dětmi. Místní speciality a historické památky zase potěší milovníky dobrého jídla a historie. Kromě toho odsud můžete podnikat výlety do okolní dech beroucí přírody – např. do blízkého národního parku Paklenica, kde se natáčely některé scény z filmu Vinnetou. No a kdybyste zatoužili po větším ruchu, tak odsud leží jen 25 km oblíbené pobřežní město Zadar, které Vám poskytne další možnosti k vyžití.
Nenechte si tuto atraktivní nabídku ujít a neváhejte se nám s důvěrou ozvat pro více informací, nebo domluvení prohlídky.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
ID nemovitosti 149421603
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 271 m²
Plocha užitná 117 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist