Prodej rodinného domu 202 m², Všemyslice

6 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

MÁTE STRACH Z VYSOKÝCH SPLÁTEK HYPOTÉKY? Máme řešení, využijte naší akce ,,Dotovaná hypotéka", kdy Vám po dobu 3 let garantujeme úrok 2,99 % a zbytek splátky budeme platit za Vás.

Představujeme Vám prostorný rodinný dům v obci Všemyslice, okres České Budějovice. Tento dvoupodlažní dům s pozemkem 323 m2 se dvěma samostatnými bytovými jednotkami o velikosti 202 m2 nabízí ideální možnost bydlení pro dvě rodiny nebo jako investice na pronájem.

V prvním nadzemním podlaží najdete vstupní chodbu, ze které se dostanete zvlášť do jednotlivých bytů. Dispozice obou jednotek jsou stejné: prostorná chodba, kuchyň s linkou, obývacím pokojem, koupelnou a technickou místností s kotlem. V druhém nadzemním podlaží najdete vždy tři pokoje a další toaletu.

Dům je kompletně napojen na obecní vodovod a elektrorozvodnou síť. Kanalizace je zajištěna vlastní jímkou. Vytápění zajišťuje plynový kotel a ohřev vody elektrický bojler.

Obec Všemyslice se nachází v malebné krajině okresu České Budějovice, v Jihočeském kraji, 30 minut od Českých Budějovic a nabízí pohodové bydlení na dosah všeho potřebného. Veškerá občanská vybavenost se nachází v sousedních obcích (Temelín, Týn nad Vltavou).

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma vyřídíme za velmi výhodných podmínek.
Pro více informací či v případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 939
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 323 m²
Plocha užitná 202 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

Zobrazit kompletní nabídku RK

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist