Prodej hotelu, penzionu 720 m², Bystřice nad Pernštejnem

22 500 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

www.znojmoreality.cz

Znojmo, Sokolská 3718/43a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout restauraci a penzion „Hotelovka“, která se nachází v centru sídliště na ul. Hornická v Bystřici nad Perštejnem. Budova restaurace a penzionu se rozprostírá na vlastním pozemku o celkové ploše 1346 m2 s přilehlým prostranstvím. Jedná se o přízemní, částečně podsklepenou budovu, na níže byla v roce 2007 dokončená nástavba penzionu. Budova je částečně zateplená s fasádou, zbylou část je třeba dokončit. Disponuje 2 hlavními vchody z ulice Hornická, 1 bočním vchodem z ulice Okružní a za objektem je oplocený pozemek s posledním vstupem a rampou, na níž navazuje sklad.
1.NP se sestává ze 3 hlavních částí – KAVÁRNY, RESTAURACE, CLUBU KOČKA. Významnou částí tohoto objektu je nově vybudovaná KAVÁRNA s vkusným moderním zařízením, kapacitou cca 40 míst, barem a také dětským koutkem, který je vybavený hračkami, aby si hosté mohli chvíli odpočinou od svých ratolestí a v klidu si vychutnávat kávu a zákusek ať již v kavárně nebo na přilehlé venkovní terase. Kavárna je celkově oddělená od restaurace i co se týče terasy, hosté mají své soukromí. Vedlejší vchod je do již zmiňované RESTAURACE, která má také velkou terasu situovanou do hlavní ulice. Restaurace se sestává z pivnice s výčepem a salónku. Místnosti jsou od sebe odděleny posuvnými dveřmi .V této části je možné umístit cca 60 hostů. Na restauraci navazuje kompletně vybavená kuchyň. Noční klub „KOČKA“ – tvoří další část objektu a má samostatný vstup z boční ulice. Zbytek 1.NP zaujímá provozní zázemí, šatny zaměstnanců s hygienickým příslušenstvím, sklady, kancelář, kotelna atd... Vytápění budovy je zajištěno plynovým kotlem. Veškeré zařízení a vybavení objektu je součástí prodeje. 2.a 3.NP – PENZION + 2 BYTOVÉ JEDNOTKY. Hlavní schodiště vede do 2. a 3. NP, kde se nachází celkově 14 pokojů od menších jednolůžkových po dvou, tří a čtyřlůžkové s vlastním sociálním zázemím. Hosté penzionu mají k dispozici kuchyňku vybavenou kuchyňskou linkou, vařičem, pračkou a dále společenskou místnost . Kromě pokojů jsou zde sklady na prádlo a úklidové prostředky. Velkou výhodou jsou ve 2.NP hned při vstupu do haly 2 bytové jednotky ať již pro vlastní bydlení nebo pronájem. Menší bytová jednotka o dispozici 2+1 disponuje zádveřím , kuchyní, chodbou s vestavnou skříní, 2 pokoji , dále koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Vedlejší byt je prostorově výraznější dispozičně 3+kk. Tento byt nabízí prostorný obývací pokoj s velkou terasou z níž je krásný výhled na park. Obývací pokoj je vkusně propojen s jídelnou a kuchyní . Součástí bytu je koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a 2 umyvadly, oddělená toaleta s pisoárem a bidetem. Pokoj pro hosty zaujímají vestavné skříně a v poslední řadě ložnice. V obou bytech je podlahové vytápění. Venkovní rampa a sklad, jsou přistavěny k sousednímu objektu, který vlastní Město Bystřice nad Perštejnem. Zde se nachází dvorek cca o ploše 170m2.
Zaujala Vás tato nemovitost a chcete si zde realizovat svůj nápad? Velkou výhodou je nejen skvělý stav nemovitosti, ale i dostupné parkování v blízkosti objektu. Pro více informací a prohlídku mě kontaktujte. Budu se na Vás těšit.
Energetická třída náročnosti G mimořádně nehospodárná, energetický průkaz zatím nebyl předložen, po vyhotovení bude tento údaj aktualizován..

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 553
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 346 m²
Plocha užitná 720 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

www.znojmoreality.cz

Znojmo, Sokolská 3718/43a

Zobrazit kompletní nabídku RK

www.znojmoreality.cz

Sdílet nemovitost

TOPlist