Prodej vily 322 m²

1 490 000 EUR

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu s zahradou na pozemku o rozloze 615 m2, která se nachází v Pomeru, v chorvatské Istrii. Celková užitná plocha domu je 322 m2.

V přízemí vily se nachází velká ložnice s vlastní koupelnou, obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní a vstup na venkovní terasu. Dále je zde technická místnost a další úložné prostory. V prvním patře jsou tři ložnice, z nichž každá disponuje vlastní koupelnou a vstupem na terasu s výhledem na moře. Kouzelná střešní terasa nabízí prostor k relaxování a trávení času s přáteli a rodinou, s překrásnými výhledy na celé pobřeží a možností umístění zde vířivky. Na zahradě je k dispozici vyhřívaný bazén.

Stavba je realizována ve velmi vysokém standardu s použitím nejkvalitnějších materiálů a technologií. K domu náleží garáž pro dva vozy a další parkovací stání pro dvě auta na pozemku.

Jedná se o skvělou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností. Krásná vesnička a přímořské letovisko Pomer se nachází přibližně 4 km od Puly. Lokalita je vyhlášena díky chovu ústřic a langust a také krásnými plážemi. Nádherný poloostrůvek Kamenjak je vzdálen pouhých 2,5 kilometru na jihozápad od centra Pomeru.

Základní údaje

Balkóny Terasa
Bazény Venkovní
ID nemovitosti N6864
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 615 m²
Plocha užitná 322 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist