Prodej obchodu 260 m², Plzeň

13 700 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

OTTE Reality

Plzeň, Malá 43/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte reprezentativní prostory pro své podnikání? Potřebujete skloubit obchodní prostory jako je showroom Vašich výrobků, vzorková prodejna nebo kontaktní místo se zákazníky s dostatečným administrativním zázemím? Je Vaší prioritou být na viditelném místě, dobře dostupní a zároveň potřebujete prostory s moderními technologiemi?

Nabízíme Vám k prodeji nebytové obchodní a kancelářské prostory o celkové podlahové ploše cca 260 m2 v ul. Otýlie Beníškové v Plzni. Obchodní prostory se nachází v přízemí zděného domu postaveného v roce 2013 na frekventovaném místě kousek od zastávky autobusu naproti obchodního centra Rondel a v docházkové vzdálenosti od historického centra města Plzně.

Obchodní prostory o celkové výměře cca 111 m2 jsou téměř celé jeden velký prostor, ve kterém jsou vestavěny moderní skleněné příčky, vytvářející dvě samostatné kanceláře. V přední části obchodního prostoru směrem do ulice je celkem pět výloh a samostatný přímý vstup z ulice. Díky mnoha výlohám je v prostorách dostatek denního světla. Obchodní prostory jsou klimatizované, v celém prostoru jsou rozvedeny IT datové kabely sdruženy do jedné serverovny umístěné přímo v obchodních prostorách. Díky tomu je možné si zajistit vlastní počítačovou síť. Na obchodní část navazuje vlastní kuchyňka, za kterou jsou toalety a šatna. Podlahu kryje koberec nebo dlažba. Do prostor je i druhý vstup z chodby, určený pro zaměstnance nebo zásobování.

Administrativní prostory jsou o celkové výměře cca 149 m2. Jedná se o čtyři samostatné kanceláře se společným zázemím. Zajímavostí a velmi atraktivní je, že z každé kanceláře je vstup na prostornou společnou terasu o výměře cca 28 m2. Kancelářské prostory jsou klimatizované, v celém prostoru jsou rozvedeny IT datové kabely sdruženy do jedné serverovny umístěné přímo v administrativní části. Kanceláře mají vlastní kuchyňku, za kterou jsou toalety a šatna. Podlahu kryje vinil, PVC a dlažba. Do prostor je i druhý vstup, kterým lze projít do obchodního prostoru.

Reprezentativní moderní prostory je možné využít pro různou obchodní činnost např. jako sídlo finančního institutu, školící prostory, kontaktní místo pro finanční poradce, pojišťovací makléře, velkoobchodní vzorkovou prodejnu nebo např. jako zubní či jiné ordinace. Protože prostory mají samostatné vchody, stejně jako zázemí je možné je využívat jednotlivě, tzn. zvlášť obchodní a zvlášť kancelářskou část. Prostory jsou klimatizované, vytápěné a ohřev vody zajišťuje dálkový centrální systém, do prostor je přiveden internet, měření médií je samostatné.

V případě zájmu lze dokoupit do osobního vlastnictví až 4 venkovní parkovací stání za cenu 300.000 Kč za parkovací místo. Prostory jsou v současné době pronajaty a lze dohodnout jak uvolnění, tak i pokračování nájemce v nájmu.

Velkou předostí této nabídky je výborná dostupnost, bezbariérový přístup, viditelné místo a docházková vzdálenost do centra města cca 5 min. a především možnost koupě čtyř parkovacích míst.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 24379
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 260 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

OTTE Reality

Plzeň, Malá 43/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

OTTE Reality

Sdílet nemovitost

TOPlist