Prodej rodinného domu 202 m², Neprobylice

16 490 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dispozicí 7+1 o užitné ploše 202m2, na pozemku o zastavěné ploše 126m2, v malebné obci Neprobylice u Slaného okr. Kladno.
Představujeme vám toto atraktivní bydlení skryté v srdci klidné oblasti, jen 6 minut jízdy do Slaného a 15 minut od Prahy. Nemovitost se rozkládá na celkové ploše 1401 m2, což zahrnuje dobře udržovanou zahradu se vstupem přímo z haly a obývacího pokoje domu a prostor pro parkování před domem.
Prostor domu je ideálně rozdělen. V přízemí naleznete velkoprostorovou vstupní halu, šatník, zádveří, pracovnu, WC, obývací pokoj, jídelní kout propojený do samostatné kuchyně se spíží. Po vstupu do druhého patra se nalezneme v prostorné prosvětlené chodbě ze které se vchází do koupelny, WC a čtyř prostorných pokojů z nichž dva jsou dispozičně řečeny s balkony.
Nemovitost byla kolaudována v roce 2010, osazena okny s bezpečnostními foliemi a vekovními roletami, napojena na el. energii 220/380 plus vlastní záložní elektrocentrála, veřejný vodovod a možnosti využití vlastní studny která se nachází na zahradě. Vytápění v domě zajišťuje elektrokotel zn. Protherm.
Na zahradě se dále nachází prostorná terasa se skalkou, ideální pro příjemné posezení s přáteli a grilováním. V dosahu je kompletní občanská vybavenost - mateřská a základní školy, gymnázium, vysoké škola, nákupní centra, kino, divadlo, lékař, pošta, atd… Dopravní dostupnost do okolních měst je zajištěna přímím napojením na D7 /2min/, Slaný /6min/, Praha, Kladno /15min/.
Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v dosahu větších měst, nebo také jako zázemí firmy. Financování je možné pomocí hypotečního úvěru, s jehož získáním vám rádi pomůžeme. Je to investice do kvalitního bydlení, která se vyplatí. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2737
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 401 m²
Plocha užitná 202 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist