Prodej činžovního domu 416 m², Kladno

19 000 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Reality 89 s.r.o.

Kostelec nad Labem, T. G. Masaryka 464

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prodej dvoupodlažního činžovního domu s podkrovím v centru Kladna, v klidném prostředí pěší zóny. Dům je postaven na pozemku o výměře 214 m2. V přízemí domu se nachází obchodní prostory v současné době využívané na základě nájemní smlouvy jako prodejna. Zde kromě prodejní místnosti je další místnost využívaná jako sklad. V čelní stěně (do ulice) jsou velká okna, takže prostor za nimi by bylo možno s menšími úpravami využít i jako výkladní skříně. Jednotlivé místnosti jsou propojeny širokými průchody bez dveří. Interiér prodejny prošel před několika lety rekonstrukcí (plastová okna a dveře , nová dlažba).
Za prodejnou jsou dvě místnosti užívané jako sklady.

V 1. poschodí domu a v podkroví se nacházejí tři bytové jednotky Jeden byt s dispozicí 3 + 1, druhý 2 +1 a velký podkrovní byt 3 + 1. Všechny jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelnou a WC). s přívodem teplé i studené vody. Zdrojem pro teplou užitkovou vodu i vodu v ústředním topení je lokální plynový kotel.

Dům je cihlový a je zde elektrické vedení s napětím 230 V, dům je napojen na elkřinu, rozvod plynu, vodovod a na městskou kanalizaci.

Dům má velmi dobrou dostupnost, stanice MHD (autobusů) je vzdálena cca 3 min. pěšky, V blízkosti je i autobusové nádraží meziměstské dopravy. Nedaleko jsou i napojení na dálnici D5 a D6.

V místě je veškerá občanská vybavenost (obchody, škola, školka, pošta, zdravotnická zařízení atd.) Přímo na pěší zóně se nachází řada menších obchodů, jsou zde i místa pro konzumaci jídla nebo příjemné posezení (restaurace, pizzerie ad.)

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 472
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 214 m²
Plocha užitná 416 m²
Plocha zastavěná 198 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Reality 89 s.r.o.

Kostelec nad Labem, T. G. Masaryka 464

Zobrazit kompletní nabídku RK

Reality 89 s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist