Prodej rodinného domu 300 m², Znojmo

7 200 000 Kč

Nemovitosti nabízí

www.znojmoreality.cz

Znojmo, Sokolská 3718/43a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nemovitost sestává ze dvou samostatných budov.
Budova č. 1
Patrový rodinný dům s částečným podsklepením bez obytného podkroví o zastavěné ploše cca 140 m2. Umístění na pozemku o celkové ploše 708. V budově jsou dva byty, jeden 2+1 a druhý 3+1. Vytápění je plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva. Stavba je zděná konstrukce z pálených plných cihel bez dodatečného zateplení, krov je klasická tesařská konstrukce, pozemek přístupný z veřejné komunikace. Střešní krytina pálená taška skládaná bobrovka. Umístění pozemku je v lokalitě rodinných domů přibližně stejného stáří, na okraji obce s plnou dostupností občanské vybavenosti. Energetická třída pravděpodobně G. Původní stavba byla přízemní, patro bylo dostavěno v pozdější době.
Budova č. 2
Původně hospodářská budova s chlévy a sklady a garážemi byla částečně přestavěna k bydlení a to v přední části směrem ke komunikaci. Bydlení je v bytě 2+kk. Vytápění je teplovodní elektrické podlahové. Zastavěná plocha budovy je cca 250 m2, z toho obytná část cca 60 m2. Dále do dvora se v budově nachází herna, dvojgaráž a kryté stání. Podkroví je využité částečně a to nad obytnou částí. Mezi budovami č. 1 a č. 2 je dlážděný dvůr, ze které ho jsou oba objekty přístupné vchodovými dveřmi. Stavba je zděná konstrukce z pálených plných cihel, nepálených cihel a kamene bez dodatečného zateplení, krov je klasická tesařská konstrukce, pozemek přístupný z veřejné komunikace. Střešní krytina pálená taška skládaná bobrovka. Nosné konstrukce a konstrukce krovu je původní.

Za domem-dvorem se je mlýnský náhon, přes který se mostkem dostaneme na zahradu o celkové ploše cca 1200 m2. Na zahradu je zavedena voda. Zahrada je přístupná i z druhé strany z obecní komunikace.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 485
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 900 m²
Plocha užitná 300 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

www.znojmoreality.cz

Znojmo, Sokolská 3718/43a

Zobrazit kompletní nabídku RK

www.znojmoreality.cz

Sdílet nemovitost

TOPlist