Prodej rodinného domu 110 m², Domašov u Šternberka

8 390 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Development Minářová s.r.o.

Svitavy, náměstí Míru 57/49

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nejoblíbenější tvar domů u nás? Jasně, že elko. Bungalov Florián má elegantní dispozici 4+kk s užitnou plochou 110 m2. I větší rodina zde najde spoustu komfortu pro každého ze členů, takže je jen na vás, jestli malebnou domašovskou lokalitu chcete pojmout za svou.

Po výletech do šternberských lesů se budete vracet do komfortního prostoru, ve kterém nebudete počítat nastoupané schody, ale projdete se šikovně zařízeným interiérem v praktickém elkovém půdorysu. Čekají vás 4 místnosti, koupelna a oblíbená spižírna. Z obýváku se dostanete rovnou na terasu se zahradou, na které se můžete vyřádit sportovně i zahrádkářsky.

Vybavení:

Difuzně uzavřená skladba Vám nabídne pohodlné bydlení. Výhledy na zahradu Vám zajistí plastová okna s izolačním trojsklem a terasové dveře. V koupelně se můžete těšit na skříňku s umyvadlem BENU, zrcadlo nad umyvadlovou skříňkou s LED osvětlením, elektrický topný žebřík, umývátko, vanu a závěsné WC. Podlahu v chodbě, obývacím pokoji s kuchyňským koutem, pokojích, ložnici, spíži a šatně bude tvořit vinylová podlaha. V zádveří, technické místnosti, koupelně a WC se bude nacházet keramická dlažba. Teplo v domě zajistí tepelné čerpadlo na principu vzduch/voda. Dům bude vybaven teplovodním podlahovým topením. Disponuje také decentrálními rekuperačními jednotkami. Ty zajistí nižší energetickou náročnost a pravidelný příval čistého vzduchu do interiéru.

Obec Domašov v těsné blízkosti čtyř kilometrů od Šternberka v Olomouckém kraji je vyhledávanou rekreační oblastí, kde najdete s celou rodinou klid i spoustu možností vyžití.

Pěšky, na kole, nebo v zimě na běžkách? Z vašeho nového domova můžete vyběhnout či vyjet rovnou ve sportovním a hned po pár krocích budete v obklopení krásnou přírodou. Vaše rodinná dřevostavba do ní bude krásně pasovat a bude ideálním bodem pro výlety třeba na hrad Šternberk, areál hradu Tepenec, pramen Těšíkovské kyselky, Šifrovy skály nebo kopce Nízkého Jeseníku. Cyklostezek se v okolí ani nedopočítáte a jestli zatoužíte po větším městě, v Olomouci budete autem za necelou půlhodinu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Dřevěná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 189
Plocha pozemku 775 m²
Plocha užitná 110 m²
Plocha zastavěná 132 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Development Minářová s.r.o.

Svitavy, náměstí Míru 57/49

Zobrazit kompletní nabídku RK

Development Minářová s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist