Trigema přichází s projektem Chytrého bydlení na pražských Lužinách

12. 8. 2015 | redakce

Developerská společnost Trigema spouští předprodej dalšího ze svých pražských projektů. Po bytovém domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy, jehož předprodej ohlásila před měsícem, se rozhodla uvést na trh projekt CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny. 

„Podle naší pololetní analýzy se nejvíce bytů v současnosti prodává v hlavním městě, Brně a Středočeském a Jihomoravském kraji. Do konce letošního roku může činit meziroční nárůst prodaných bytů v Praze až 15%. Náš nový projekt, který vyroste v oblasti Lužin, vychází této rostoucí poptávce vstříc,“ říká generální ředitel společnosti Trigema Marcel Soural.
Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny s khaki fasádou a světlým provedením fasádních detailů vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Pětipodlažní dům je rozdělený na dvě samostatné sekce s tím, že většina hmoty objektu končí nad 4. nadzemním podlažím. Poslední podlaží je uskočené od západu o více jak polovinu své délky. Na západní fasádě jsou předsazené balkony s velkými prosklenými plochami. Obě sekce domu CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny mají bezbariérový přístup.
V 1. nadzemním podlaží jsou byty se zatravněnými terasami orientovanými na západ a dále pak vstupní části, sklepy a úklidové místnosti. Od 2. nadzemního podlaží výše jsou pouze byty, které jsou v 5. podlaží doplněny o tři samostatné sklepy. Všech 35 bytů projektu je ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Ve velké většině mají jednotlivé byty balkon i terasu. Ceny se budou pohybovat od 57.000,- korun s DPH za m2. Projekt se bude nacházet mezi ulicemi Jeremiášova a Mukařovského.

Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace
Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace
Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace
Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace

Stodůlky, konkrétně sídliště Lužiny, jsou aktuálně jednou z nejvyhledávanějších lokalit v Praze. Může za to především dobrá občanská vybavenost a také dopravní dostupnost. Projekt CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny je vzdálen necelých 10 minut chůze od stanic Lužiny nebo Luka. V docházkové vzdálenosti se například nachází jak sportovní hala, tak areály základních a mateřských škol.

Vybrané standardy bydlení CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny, které jsou odvozeny z konceptu Chytrého bydlení společnosti Trigema:

  • energetická náročnost budovy skupiny B a s tím spojené využití materiálů
  • rekuperace vzduchotechniky
  • příprava pro inteligentní ovládání bytu
Prodej bytů spustí společnost Trigema na přelomu září a října letošního roku. Stavba bude ukončena zhruba za rok a půl.  Další informace o projektu CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny, a to i včetně bližších podmínek prodeje, lze nalézt na internetové adrese www.jrm-byty.cz.

Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace
Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny - vizualizace
Trigema a.s.

Trigema a.s.
Bucharova 2641/14, 15800 Praha
Tel: +420 800 340 350

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist