Setkání makléřů Reality IQ

3. 6. 2014 | redakce

Realitní kancelář Reality IQ, a.s. uspořádala 15.-17.5.2014 dosud největší setkání pro své makléře a manažery. Více než 150 osob z 23 poboček po celé České republice se zúčastnilo kongresu, který se konal v hotelovém komplexu Avalanche v Jeseníkách.

První den rozebíral management společnosti efektivitu inzerce nabídek v souvislosti s růstem společnosti. Marketingové oddělení shrnulo dosavadní aktivity na poli online marketingu a sociálních sítí. Hypoteční centrum představilo novou strukturu odměňování pro makléře. Večerní program byl zakončen ve vinném sklípku degustací moravských vín. Ti nejodvážnější pak rozezpívali sklípek svými pěveckými výkony u připraveného karaoke.

Druhý den zaplnily parkoviště celopolepené vozy našich makléřů. Na parkovišti jsme napočítali více než 40 Octávií v rámci projektu Auto Každému Makléři. Významná část kongresu byla věnována právní problematice a dopadu nového občanského zákoníku na realitní trh. Téměř čtyři hodiny tomuto tématu věnovali JUDr. Jiří Kos a Mgr. Pavel Ludvík, kteří zároveň představili nové školení Právo pro makléře Reality IQ, které bude probíhat nejpozději od července tohoto roku.

V programu dále pokračovali odborníci na marketing Martin Diblíček a Petr Ondrák. Jejich přednáška začala soutěží o nejlepší půdorys a video prezentaci. Tři nejlepší videa a půdorysy byly odměněny věcnou cenou. Dále oznámili spuštění nového e-shopu s reklamními předměty a službami pro makléře. Na závěr jejich očekávaného vystoupení představili novou mobilní aplikaci pro tvorbu půdorysů z chytrých telefonů a tabletů, která aktuálně nemá v českých podmínkách obdoby. Firma tak naplňuje cíl, aby každý makléř využíval v terénu chytrý telefon a tablet, a společně s novými produkty udávala trend v oblasti realitního marketingu.

Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.

Obchodní ředitel společnosti Richard Hofer představil zbrusu nový koncept prodeje ekologických dřevostaveb pod názvem ecoHouse. Společnost Ecohouse Czech a.s. spustila inovovaný design webových stránek a dalších podpůrných marketingových aktivit. V nabídce ecoHouse. můžete objevit několik nových vzorových domů. Navíc díky dotačnímu programu Zelená úsporám může každý klient dostat na výstavbu nového domu až 550.000,- Kč. Od nové koncepce si vedení společnosti slibuje nárůst zakázek až o 60% oproti současným prodejům 4–5 domů měsíčně.

V poslední části Mgr. Ondřej Mašín a Jakub Parák předali odměny pro nejlepší makléře a pobočku měsíce a také tablety pro 31 výherců čtvrtletní soutěže. Nejlepší obchodníci v půlroční soutěži obdrželi poukazy na dovolenou na řeckém ostrově Zakynthos, na kterou odlétají již za několik dní.

Program vygradoval vyhlášením nové motivační soutěže.

Exkluzivní 12 denní dovolená je připravena pro každého makléře, který zvládne prodat v průměru jeden až dvě nemovitosti měsíčně v období od 1.5. do 31.12. Výherci se mohou těšit na plavbu luxusní lodí po Středozemním moři se zastávkami v Janově, Aténách či izreaelské Haifě. Celkový dojem z pozitivní nálady semináře přetrval celý večer za doprovodu skvělé hudby a rautu až do ranních hodin.

Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Fotografie ze setkání makléřů realitní kanceláře Reality IQ, a.s.
Realitní kancelář Reality IQ

Realitní kancelář Reality IQ
28.října 1584/281, 70900 Ostrava
Tel: +420 774 110 007

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist