Prémiové kanceláře v Českých Budějovicích

19. 4. 2017 | redakce

České Budějovice jsou jedním z krajských měst s nejnižším podílem prémiových kancelářských prostor. I zde se však blýská na lepší časy a vznikají nové, moderní kancelářské budovy. V těsném sousedství historického centra nyní roste Administrativní centrum Piano, které nabídne pronájem kancelářských a obchodních ploch té nejvyšší kvality.

Administrativní centrum Piano nabídne už na jaře 2018 moderní kanceláře k pronájmu. Jedná se o jedinečný architektonický projekt kategorie A, který nabízí nájemcům prvotřídní adresu, vynikající dostupnost, moderní design a technologická řešení na nejvyšším stupni kvality.

Nová dominanta v těsném sousedství centra Českých Budějovic dokáže vyhovět i náročným nájemcům. V 5 nadzemních podlažích o rozloze 9000 m2 poskytne flexibilní polyfunkční prostor pro kanceláře i obchodní jednotky. Součástí jsou také 2 podlaží podzemních garáží se 125 parkovacími místy, včetně parkovaní pro kola. 

Administrativní centrum Piano
Administrativní centrum Piano

Variabilní prostor moderních kanceláří

Od jara 2018 bude již prostor kanceláří dostupný k nastěhování. Pronajmout lze ucelená podlaží s plochou až 1800 m2 i rozdělené prostory od 150 m2 pro menší firmy při srovnatelného komfortu.

Budova bude schopna splnit požadavky na vysoký standard, nejmodernější vybavení i nároky na ekologické zpracování budovy, a to vše při nízkých provozních nákladech, díky kterým v konečném důsledku ušetří nájemci na placené sumě za pronájem. Investorem Administrativního centra Piano je finanční skupina Expandia.

Administrativní centrum Piano
Administrativní centrum Piano

Reprezentativní kanceláře v Českých Budějovicích

Na první pohled upoutá Administrativní centrum Piano svým neotřelým vzhledem a nezanechá nikoho na pochybách, že se skutečně jedná o významnou stavbu současnosti. Renomovaný architektonický ateliér CMC architects se nebál zasadit moderní budovu do stávající zástavby a přijít s nápadem, který si zakládá na harmonii s okolním prostředím. Své obdivovatele si zajisté získá jedinečným rastrem fasády připomínající klávesy koncertního křídla a horní vyklápěcí atika tento dojem ještě umocní.

Administrativní centrum Piano by se tak mělo stát objektem, který v sobě snoubí dynamiku, harmonii, nadčasovou modernitu i komfort a atmosféru úspěchu a prosperity.

Piano Business Center, s.r.o. - pí. Čarnecká

Piano Business Center, s.r.o. - pí. Čarnecká
Na příkopě 1096/21, 11000 Praha
Tel: +420 725 009 923

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

Jak vybrat realitní kancelář v roce 2023

Ptáte se, jak vybrat takovou realitní kancelář, která prodá vaši nemovitost rychle, za dobrou cenu a ještě vám poskytne vynikající poprodejní servis? Máme pro vás několik tipů.

TOPlist