Odborná realitní konference proběhne již 15. ledna

7. 1. 2019 | redakce

4. ročník Odborné realitní konference - top akce s nejvyšší koncentrací špičkových realitních makléřů a odborníků - proběhne tentokrát již zkraje roku, a to hned 15.1.2019, navíc v ultra moderních prostorách Cubex Centra v Praze. 

Celosvětový business je dnes postaven na informacích. Proto je 4. ročník konference opět postaven jinak, než je na podobných akcích zvykem. Rok 2019 bude pro všechny z realitní branže zlomový. Pár subjektů zmizí, změní se či vzniknou nové. Snížení objemu obchodu prostě bude, ač si můžeme přát opak. A jako vítězové z toho nevyjdou ti největší, nejhezčí či nejoblíbenější, ale ti nejchytřejší a nejinformovanější.

Na 4. Odborné realitní konferenci na Vás čekají nová témata, noví spíkři čerstvá dávka informací a know-how ze světa realit, mnoho workshopů a také vyhlášení 1. ročníku soutěže Realiťák roku.

PhDr. Marian Jelínek, Ph.D.
PhDr. Marian Jelínek, Ph.D.

Hlavní hvězdou programu je PhDr. Marian Jelínek, Ph.D. Více než 25 let se zajímá o mentální koučink vrcholových sportovců a manažerů. Marian působil jako trenér a byl dlouholetým osobním koučem Jaromíra Jágra. Svou dlouhodobou zkušeností ve vrcholovém sportu se inspiruje při přednáškách pro manažery všech oborů. Sportu a byznysu je nadřazeno slovo výkon a motivace, to se často stává hlavním tématem přednášek na konferencích v Čechách i v zahraničí.

Mezi jinými se potkáte s Miroslavem Princem, lektorem obchodního telefonování, nebo například se zakladateli komunity Realitní makléři ČR Martinem Lípou a Lukášem Beťákem.

Ať už si přeberete rady a zkušenosti od odborníků jako jsou JUDr. Petr Pavlíček, Mgr. Bc. Jan Mašek a dalších, rozhodně si z konference odnesete:

  • Obrovskou konkurenční výhodu
  • Návod, jak získat víc spokojených klientů
  • Cennou motivaci k osobnímu rozvoji

A to nejlepší nakonec – na závěrečné after party máte jedinečnou možnost ťuknout si s jednotlivými spíkry a popovídat si. Jindy se vám to už nejspíš nepovede.

Posledních pár vstupenek seženete na www.realitnikonference.cz


Těšíme se na Vás 15. 1. 2019 tentokrát v moderním Cubex Centru Praha a věříme, že se spolu úspěšně nastartujeme rok 2019.

Realitní vzdělávací institut s.r.o.

Realitní vzdělávací institut s.r.o.
Rubešova 583/2, 12000 Praha
Tel: +420 603 188 588

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist