Nepřehlédněte MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017!

4. 7. 2017 | redakce

V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, i letos přinese velmi oblíbená a předem plánovaná dvoustranná obchodní jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017 (MBM) s bohatým doprovodným programem. Velmi zajímavou akcí bude další ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB, kde se budete moci seznámit s nejnovějšími oborovými trendy v požární bezpečnosti v oblasti technických zařízení budov.

Veletrh FOR ARCH 2017 bude mít i letos pro všechny zájemce z řad firem, nákupčích a odborníků z oblasti stavebnictví přichystán další ročník oblíbených dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS. Zde budou moci přihlášení účastníci získávat nové kontakty na evropském trhu, navazovat partnerství se zahraničními společnostmi a rozšiřovat tak své působení do zahraničí. V rámci doprovodného programu jsou navíc připraveny bezplatné konzultace se zahraničními partnery sítě EEN, setkání s expertkou v oboru vysílání pracovníků do zahraničí a přeshraničního poskytování služeb ve stavebnictví a konzultace na téma Horizont 2020. Na přípravě pátého ročníku MBM se již tradičně podílí společnost ABF společně s Enterprise Europe Network (EEN) při Centru pro regionální rozvoj ČR. Hlavním zahraničním partnerem je Handwerkskammer Dresden. 
Předem dohodnutá dvoustranná obchodní jednání se uskuteční v pátek 22. září a bude jim vyhrazen celý den. Jednotlivé schůzky trvají přibližně 20 minut, a bude proto dostatek času i k samotné prohlídce veletrhu. Oborové zaměření MBM 2017 se bude týkat například architektonických a designerských služeb, obkladačských, zednických a instalatérských prací, vytápění, stavby komínů, klimatizace, stavebních materiálů, přepravy a logistiky, inovací ve stavebnictví, udržitelné výstavby, ekologických budov a modernizace objektů včetně rekonstrukce památek. Přihlášku, za kterou není vybírán žádný registrační poplatek, je nutné podat nejpozději do 15. srpna na internetové stránce http://forarch2016.talkb2b.net/.
Loňského ročníku MBM se zúčastnilo celkem 121 firem z 12 zemí světa, včetně Německa, Slovinska, Polska, Itálie, Španělska a USA. V průběhu jednoho dne se uskutečnilo 386 schůzek, které vyústily v řadu úspěšně uzavřených smluv zejména z oboru elektroinstalací, pokládky podlah, zednických prací či instalace chladicích boxů. I letos se očekává velký zájem, zejména německých stavebních firem, o subdodavatelské práce českých podnikatelů a řemeslníků.
Klíčovým faktorem ve stavebnictví je také požární bezpečnost a tomuto tématu se proto bude věnovat ve čtvrtek 21. září 2017, v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH, druhý ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB. Tuto konferenci organizuje TZB-info – největší stavební portál pro odborníky v ČR, a  bude zaměřena na aktuální trendy v požární bezpečnosti v oblasti technických zařízení budov i problematice dřevostaveb, kabelových rozvodů a požárně bezpečnostních zařízení v rámci únikových cest.
Veletrh nabídne spoustu zajímavých novinek z oboru stavebních materiálů, elektrotechniky, zabezpečení, vytápění, alternativních zdrojů energie, dřevostaveb a bazénů, saun & spa. Budete se zde například moci přesvědčit, že ČEZ vstoupil se svými zákazníky do 21. století. Důkazem jsou inovativní produkty a služby, které ohleduplněji využívají energie, zvyšují komfort zákazníků a šetří jejich výdaje. Příkladem je chytrý termostat tado°, který je schopen naučit se zvyky celé rodiny, nebo dodávka fotovoltaické elektrárny na klíč, včetně výhodného financování. Zároveň je připravena novinka v podobě TECHNOLOGICKÉHO FÓRA, kde již nyní byla spuštěna bezplatná registrace. Představíme též nový obor zaměřený na aktuální trendy a technologie v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov, bezpečnostních služeb a kybernetické ochrany. 

Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR ARCH
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR ARCH
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR ARCH
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR ARCH
ABF a.s.

ABF a.s.
Beranových 667, 199 00 Praha
Tel: +420 225 291 111

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist