Jak si vybrat zahradní stroje a nářadí

5. 3. 2018 | redakce

Najděte si správnou zahradní techniku pro vaši práci na odborném veletrhu FOR GARDEN, který proběhne ve dnech 22.–25. března 2018 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Poraďte se s předními dodavateli zahradní techniky.

Ve dnech 22.– 25. 3. 2018 se na veletrhu FOR GARDEN v pražských Letňanech představí přední dodavatelé zahradní techniky. Využijte tuto příležitost a přijďte si prohlédnout novinky a konzultovat s odborníky z celé České republiky, do jakých strojů či nářadí se vyplatí ve vašem případě investovat. 

Společnost CIME se vedle zemědělské a stavební techniky specializuje také na prodej profesionální techniky určené k údržbě zahrad a zelených ploch. Na své expozici předvede širokou škálu strojů značek Stiga a Fort, profesionální vysavače, fukary, vertikutátory, aerifikátory a sekačky Billy Goat, malotraktory Goldoni, až po legendární americké sekačky Walker Mowers s nulovým poloměrem otáčení. 
Firma GARNEA je výhradním dovozcem renomované značky DEUTZ-FAHR, která veškerou zemědělskou techniku na úpravu zahrad, vinic či sadů vyrábí v Německu. Značka DEUTZ-FAHR je mezi zemědělci na celém světě synonymem německé kvality, spolehlivosti a dlouhé životnosti. Skupina DEUTZ-FAHR patří do trojice největších světových výrobců traktorů, je producentem, který už od dvacátých let minulého století sází na inovaci a pokrok. Plynulá převodovka, semiaktivní odpružení panoramatické kabiny, AGRex technologie pro úsporu paliva, to je jenom několik technických prvků, které společně se silou a obratností dělají z traktorů DEUTZ-FAHR profesionální pomocníky na každý den. 
Japonská HONDA není pouze značkou motorek či automobilů. Své stálé místo zaujímá i v oblasti zahradní techniky. Na stánku BG TECHNIK CS se seznámíte s motorovými sekačkami vybavenými dvěma sekacími noži, travními traktory s integrovaným mulčováním, malými rotavátory a křovinořezy s tichým 4T motorem, robotickými sekačkami Míímo a dalšími stroji, které vám usnadní a zpříjemní práci nejen na zahradě.
Společnost Ama Czech nabízí robotické travní sekačky Robomow, které jsou ve svém oboru jedničkou ve světě. Tyto kvalitní a nadčasové stroje se vyznačují moderním designem, bytelnou konstrukcí, nadprůměrným výkonem a mnoha nadstandardními funkcemi. Robomow jednoduše nastavíte pomocí mobilní aplikace z vašeho chytrého telefonu, kde také můžete sledovat aktuální činnost stroje a zároveň se věnovat jiným aktivitám.
HELPER a partner nabízí ruční zametací stroj Haaga, který vám umožní rychlostí chůze uklidit vnitřní i vnější prostory. Rotační kartáče snadno zametou nejenom posečenou trávu, na podzim suché i mokré listí, ale i prach, štěrk, posypový materiál, nedopalky cigaret, hrubou nečistotu a dokonce plechovky. 
To je jen zlomek vystavovatelů, kteří se na vás těší v rámci veletrhu FOR GARDEN.

FOR GARDEN, největší odborný veletrh v ČR, zaměřený na průřez všemi zahradními obory:
projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace, dětská hřiště a sportoviště, vybavení pro komunální sféru.
Zdroj: www.for-garden.cz

FOR GARDEN, ilustrační fotografie
FOR GARDEN, ilustrační fotografie
ABF a.s.

ABF a.s.
Beranových 667, 199 00 Praha
Tel: +420 225 291 111

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist