Inspirujte se svěžími jarními trendy v designu, bydlení a zahradách

16. 2. 2016 | redakce

Plánujete v blízké době stavbu či rekonstrukci svého bytu či domu? Zajímají vás novinky z oblasti zahradní architektury? Přemýšlíte, jak nejlépe vybavit interiér vašeho domova? Chcete se inspirovat novými trendy? V tom případě nesmíte chybět na tradičním souboru veletrhů o bydlení, zahradě a designu FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR GARDEN a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY, který bude probíhat od 17. do 20. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Jarní veletrhy pro bydlení, zahrady a design přináší návštěvníkům každoročně to nejzajímavější z nabídky předních českých i zahraničních firem. Na výstavní ploše 25 000 m2 se představí téměř 600 vystavovatelů patřících mezi špičky ve svém oboru. V jejich expozicích naleznete vše z oblasti bydlení, bytového designu a zahradní architektury a také nejnovější trendy pro rok 2016. A od koho jiného načerpat inspiraci než právě od těch nejlepších profesionálů v daném oboru. 
Veletrh FOR HABITAT představí vše kolem stavby a rekonstrukce. Pro doladění interiéru do posledního detailu zde naleznete ucelenou přehlídku dekorací, v níž nebude chybět oblíbený bytový textil, dekorace v nejrůznějším stylu, moderní umělé květiny, voňavé svíčky, designové kuchyňské doplňky a mnoho dalších originálních drobností do domácnosti, které zde můžete přímo zakoupit. Nabídku v expozicích na veletrhu FOR GARDEN pak ocení nejen profesionální zahradníci či zahradní architekti, ale i vášniví víkendoví zahrádkáři a nadšení milovníci květin. Chybět nebude ani vybavení interiérů, které návštěvníci najdou v části FOR FURNITURE. Součástí bude také přehlídka českého i zahraničního designu DESIGN SHAKER, na níž se představí nejenom renomovaní čeští výrobci a distributoři nejznámějších zahraničních značek, ale i svěží mladá generace designérů tvořící pod vlastními neotřelými značkami. Neměli bychom však zapomenout, že základem spokojeného bydlení je správný výběr parcely, nového bytu či domu. Právě tomu tématu se věnuje veletrh BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY. 
Ani letos návštěvníci nepřijdou o bohatý doprovodný program zahrnující výstavy, soutěže, přednášky a diskuzní fóra. 

Žhavé novinky na jarních veletrzích

Vířivky SUNCOM CZ

Dopřáváte-li si rádi relaxační koupel ve vířivce, pak je právě teď ideální čas na její pořízení. Na FOR HABITAT se letos představí také společnost SUNCOM CZ, s.r.o. nabízející vlastní vířivky vyrobené za pomoci světových technologií, díky nimž je schopna vyrobit venkovní i vnitřní vířivku každému zákazníkovi přesně podle jeho představ.

Vířivka SUNCOM CZ
Vířivka SUNCOM CZ

Zametací stroje Haaga

Na veletrhu FOR GARDEN se letos poprvé představí společnost Helper&partner se svými snadno ovladatelnými zametacími stroji Haaga. Zametací stroje Haaga patří mezi špičkové produkty, které si dokáží poradit se vším od prachu, písku, štěrku, nedopalků, listí až po plechovky a lahve od nápojů. Jejich ovládání je navíc velmi jednoduché napříč všemi věkovými kategoriemi, proto se jistě stanou výtečným pomocníkem pro vaši zahradu.

Zametací stroj Haaga
Zametací stroj Haaga

Rostoucí židle MyPony

Dětská rostoucí židle MyPony byla vyvinuta s důrazem na zdravé sezení pro každou postavu. Má samostatně nastavitelnou výšku zádové opěrky a výšku i hloubku sedáku. Dynamické sezení na nastavitelné židli MyPony, která je pro všechny děti již od 4 let ideální prevencí proti pozdějším bolestem zad, budete moci vyzkoušet a zakoupit na veletrhu FOR FURNITURE.

Rostoucí židle MyPony
Rostoucí židle MyPony

QUATROS – 4 kroky k dokonalému nábytku

Na veletrhu FOR FURNITURE budete moci i letos zhlédnout nejrůznější expozice soustřeďující se na vybavení interiéru. Jednou z nich je právě showroom společnosti Quatros, která dokáže dovést váš prostor od hrubé stavby až ke komfortnímu interiéru. Skloubí ergonomii v kuchyni s funkčností předsíně a estetikou v obývacím pokoji, to vše v jednotném stylu. S ohledem na zvyky a přání zákazníka Quatros doporučuje materiály pro povrchové úpravy stěn, podlah, obkladů a poskytuje celkové poradenství pro vybavení vašeho domova.

Nábytek QUATROS
Nábytek QUATROS

Scéna: Inspirace & Trendy

Již po třetí se návštěvníci veletrhu For Furniture mohou těšit také na speciální expozici Scéna: Inspirace & Trendy představující rozličné materiály, solitérní nábytek i další interiérové prvky, jež jsou pečlivě naaranžované do čtyř skupin (Botanic, Energetic, Opulent a Romantic), v nichž každý najde svůj styl.

Scéna: Inspirace & Trendy
Scéna: Inspirace & Trendy

Talampa

DESIGNSHAKER letos představí Talampu, ikonu českého designu v bruselském stylu, jejíž výroba byla k 80. výročí založení družstva DRUPOL obnovena. Na veletrhu ji najdete za přívětivou cenu v původní červené barvě, ale i v dalších barvených variantách.

Talampa
Talampa

Bioaktivní síla dřeva ZIRBE

Jedinečný dřevěný nábytek využívající bioaktivní sílu dřeva ZIRBE na veletrhu představí firma Jelínek. Nábytek bez kovových spojů a bez povrchové úpravy umožňuje ZIRBE volně dýchat a blahodárně působit na váš organismus. 
Nejen to, ale i mnoho dalších zajímavých produktů a žhavých trendů najdete na jarních veletrzích. Chcete-li načerpat svěží inspiraci a dodat kouzlo svým domovům a zahradám, pak neváhejte navštívit od 17. do 20. března jarní soubor veletrhů o bydlení, zahradě a designu na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.
Vstupné: 150 Kč; zlevněné (registrace po internetu, studenti, důchodci): 100 Kč
Otevírací doba: 10.00 – 18.00 (v neděli 20. března do 17.00 hodin)
Více informací na www.forhabitat.cz

Nábytek ZIRBE
Nábytek ZIRBE
ABF a.s.

ABF a.s.
Beranových 667, 199 00 Praha
Tel: +420 225 291 111

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist