Hledáte komfortní bydlení v krásné a klidné lokalitě u Prahy?

18. 3. 2020 | Petr Pojar

V krásné a klidné lokalitě u Prahy 6 vyrůstá v obci Tuchoměřice komfortní bydlení, výjimečný bytový komplex, který byl pojmenován Tuchoměřické zahrady. Právě obec Tuchoměřice je ideální pro klidné rodinné bydlení. 

Malebná tuchoměřická krajina

Obec Tuchoměřice najdeme v malebné krajině nedaleko Prahy 6 a Divoké Šárky. Nabízí mnoho příležitostí k aktivnímu odpočinku, relaxování a výletům s rodinou či přáteli. Vydat se můžete na procházku do okolních lesů a nebo do dolí Únětického potoka. Oblast je též známá jako ráj pro všechny cyklisty. A právě v této nádherné lokalitě nedaleko Prahy 6 vyrůstá jedinečný projekt pod názvem Tuchoměřické zahrady

Areál Tuchoměřické zahrady
Areál Tuchoměřické zahrady

Celý areál Tuchoměřické zahrady zahrnuje tři budovy, které obklopí společná zahrada. A právě ta poskytne všem obyvatelům areálu dostatek soukromí a stane se také skvělým místem pro setkávání s přáteli, grilování a vůbec aktivní odpočinek.

V Tuchoměřických zahradách najdete prostorné byty o dispozicích až 5+kk, s velkými předzahrádkami a nebo útulnými balkóny. Tyto větší byty ocení především rodiny s dětmi, nechybí zde však ani menší bytové jednotky ve variantě od 2+kk až po 4+kk, které jsou mezi zájemci o vlastní bydlení stále jedněmi z nejžádanějších. Samozřejmostí je i dostatek parkovacích míst.

Tuchoměřické zahrady - terasa
Tuchoměřické zahrady - terasa
Tuchoměřické zahrady - terasa
Tuchoměřické zahrady - terasa

Financování nového bytu

Nový byt v projektu Tuchoměřické zahrady lze financovat z vlastních zdrojů, hypotékou a nebo pomocí družstevního financování. Pokud zvolíte třetí variantu, můžete získat například byt o dispozicích 2+kk za cenu již od 740 000 Kč. Zbytek ceny pak budete splácet v pravidelných splátkách formou nájmu a po doplacení lze byt převést do osobního vlastnictví.

Tuchoměřické zahrady - interiér ložnice
Tuchoměřické zahrady - interiér ložnice
Tuchoměřické zahrady - interiér obývacího pokoje
Tuchoměřické zahrady - interiér obývacího pokoje

Proč si vybrat byt právě zde?

A proč si vybrat bydlení právě v Tuchomeřických zahradách? Obec Tuchoměřice se pyšní plnou občanskou vybaveností. Najdete zde školu školku, poštu, úřad, ale také další služby a obchody. V blízkosti obce se nachází největší outletové centrum POP Airport, ke kterému dojdete snadno i pěší chůzí. Bezproblémová je dopravní dostupnost do centra Prahy i okolních obcí, a to jak autem, tak prostřednictvím pražské integrované dopravy.

Nabídku bytů naleznete zde: https://gartal.cz/cz/projects/tuchomericke-zahrady

GARTAL

GARTAL
Kovářská 2537/5, 19000 Praha
Tel: +420 840 400 440

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist