25 let inspirace pro vaše bydlení přináší veletrh FOR HABITAT

23. 2. 2018 | redakce

Již neuvěřitelné čtvrtstoletí se scházejí špičky z oboru stavebnictví, architektury, designu, nábytku a dalších odvětví pod jednou střechou a jaro co jaro prezentují novinky i trendy všem, kteří chtějí svoje bydlení vybavit a doladit do posledního detailu. Letos si veletrh FOR HABITAT pozval značky, které sbírají úspěchy jak doma, tak i v zahraničí. 

Nevynechejte tedy tento jedinečný veletrh, který se koná od čtvrtka 22. do neděle 25. března 2018
na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

Slyšeli jste, že by Češi sklízeli slávu se svými produkty u vzdálených protinožců? ALUKOV, tradiční výrobce zastřešovacích systémů, získal nominaci na zlatou cenu Národního produktu od asociace SPASA Australia a díky této poctě se těší rostoucímu zájmu na tamním trhu. Kromě posuvných zastřešení teras CORSO, zastřešení bazénů a vířivých van vyrábí ALUKOV pro majitele restauračních zařízení variantu CORSO HORECA, která umožňuje flexibilně zastřešit zahrádku restaurace, hotelu nebo kavárny, rozšířit krytý prostor zařízení a zajistit tak vyšší návštěvnost i tržby za nepříznivého počasí.

Rodinná firma DESJOYAUX nabízí svým zákazníkům bazény vybavené bezpotrubní filtrační jednotkou, která zajistí křišťálově čistou vodu. Těleso bazénu tvoří železobetonový monolitický skelet s životností srovnatelnou se základy domu. Díky unikátnímu způsobu výstavby je možno rozměry i tvar bazénu libovolně přizpůsobit požadavkům klientů. Raritou jsou i bezkolejnicová zastřešení Desjoyaux, u kterých odpadá čistění kolejnic a okolí bazénu je vždy čisté a bezpečné.

Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT

Zlínská značka ALARIS přináší moderní řešení zastínění oken. Jsou to různé druhy slunolamů: vertikální, horizontální, pohyblivé, protidešťové žaluzie i pevné panely. Zajímavé jsou například protidešťové pergoly plnící funkci stínění, zastřešení a regulovatelné ventilace nebo projekty dodávané na míru se záměrem designově ozvláštnit vzhled budovy. 
Doručení vzorníků a dekorů až domů nebo odvoz starých dveří zcela zdarma poskytuje česká značka CAG, výrobce interiérových dveří, zárubní, dveřních doplňků a skříní na míru. Ekologické smrkové nebo dubové dřevo na dveřní rámy je použito pouze z trvale udržitelného lesního hospodářství, tedy systém, které přispívá a podporuje obnovu lesů a krajiny v České republice. 
Na veletrhu se můžete s těmito, ale i stovkou dalších vybraných firem a značek pro interiéry a stavbu blíže seznámit. Inspirujte se, diskutujte s odborníky, navažte osobní kontakt před započetím Vaší stavby, rekonstrukce nebo přestavby.

Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT

FOR HABITAT, veletrh zaměřený na bydlení, stavbu a rekonstrukci s tradicí 25 let, který je součástí souběhu jarních veletrhů FOR GARDEN, FOR INTERIOR, DESIGN SHAKER, DESIGN V KOUPELNĚ a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY. 

Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany
Kdy: 22.–25. 3. 2018


Bližší informace: www.forhabitat.cz

Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT
Fotografie z uplynulého ročníku veletrhu FOR HABITAT
ABF a.s.

ABF a.s.
Beranových 667, 199 00 Praha
Tel: +420 225 291 111

Další články

Zrekonstruovanou historickou tvrz v Nových Královicích si poprvé mohla prohlédnout veřejnost

Ambiciózní developerský projekt Nové Královice na kraji Prahy, který si dal za cíl zachránit historicky cenou kulturní památku a zároveň vytvořit přirozeně navazující rezidenční bydlení úspěšně pokračuje. Tento víkend si za účasti zástupců obce, investora i developera mohla tvrz prohlédnout poprvé také veřejnost.

Při výběru materiálu pro chaty u jezera Katlov byl Ytong jasnou volbou

Hledáte klidné místo poblíž vody s možností odpočinku, výletů do okolí či rybolovu a nechcete dělat kompromisy v ubytování? Tak právě pro vás jsou určené nové rodinné chaty u jezera Katlov, které proslavil u nás i ve světě známý rybář Jakub Vágner, tvář nového areálu Katlov Homes. Majitelkou a manažerkou areálu je jeho sestra Tereza Aster Vágnerová. Ona a její manžel Ing. arch. Petr Aster si pro hrubou stavbu nových chat vybrali pórobeton Ytong.

Vyplatí se nyní nákup hotelu nebo penzionu?

Lákala vás vždy představa, že budete podnikat v hotelnictví? V následujícím článku vám přiblížíme, zda se nyní vyplatí nákup hotelu nebo penzionu a proč je tak důležité jeho vybavení.

Villa Central v Janských Lázních nabízí komfort přímo u lanovky

V Janských Lázních vzniká luxusní horský apartmánový komplex Villa Central. Naprosto výjimečný je objekt z hlediska lokality. Nachází se jen třicet metrů od kabinkové lanovky skiresortu Černá hora.

Jak vyřešit spoluvlastnictví zděděné nemovitosti?

Zdědili jste spoluvlastnický podíl na nemovitosti a chtěli byste se ho zbavit? To může být celkem oříšek, zejména pokud se neshodnete se všemi spoluvlastníky. V takovém případě existuje několik možností, jak postupovat, které zde přiblížíme.

Jak prověřit potenciálního nájemníka?

Pronájem nemovitosti je skvělým zdrojem pasivního příjmu, ale najít spolehlivého nájemníka může být obtížné. Realitní samoobsluha ve spolupráci s nebankovním registrem přichází s inovativní službou lustrace nájemníka, která minimalizuje riziko při výběru nových obyvatel vaší nemovitosti.

TOPlist