Články na téma reality a nemovitosti, strana 11

O zahradě sní stále více Čechů, jak ji zdokonalit? Poradí FOR GARDEN!

Průzkumy posledních let dokazují, že Češi stále více touží po vlastní zahradě. Ta se může stát dokonalou zónou, ale vyžaduje pravidelnou péči a mnohdy i zásah odborníka.

Jaké novinky a trendy sezóny 2019 představí FOR HABITAT?

Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT představí komplexní nabídku v oboru pevných interiérových prvků, stavby a rekonstrukcí.

Chcete bydlet ve svém v Budějovicích? Kde v ČB koupit nový byt?

Ptali jste se sami sebe, kde by se dal ještě koupit v Českých Budějovicích byt? A nemyslíme tím na sídlišti? Možností k novému bydlení přeci jsou, a i na místech, kde byste je možná zprvu nečekali.

Veletrh Střechy Praha nově s festivalem dřeva a nářadí

Zveme vás na největší oborový veletrh pro střechy, fasády, izolace, dřevo, řemeslo a úspory energií STŘECHY PRAHA. Jeho součástí je nově Festival dřeva a nářadí. Obě akce proběhnou v areálu PVA EXPO Praha Letňany 7. – 9. 2. 2019. Na co se můžete těšit?

Co byste měli vědět, než podepíšete s realitní kanceláří smlouvu o exkluzivitě

Je smlouva o exkluzivitě pouze nástroj realitních kanceláří, jak si uvázat klienta, nebo v sobě skrývá i výhody, které by zákazník bez této smlouvy nezískal?

Festival dřeva a nářadí na veletrhu STŘECHY PRAHA

Největší veletrh pro střechy, řemeslo, dřevo a úspory energií STŘECHY PRAHA vstupuje do třetího desetiletí své existence. 21. ročník proběhne 7. – 9. 2. 2019 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

CENTURY 21 slaví 10 let v Česku

Dne 18. listopadu 2018 je to právě 10 let, co na český realitní trh vstoupila světová realitní jednička CENTURY 21.

Hypotéční sazby letí nahoru. Ceny bytů poprvé vystoupaly nad 3 miliony!

Hypoteční sazby i ceny bytů rychle rostou, což má fatální dopad na dostupnost vlastnického bydlení. Spolu s tím od října začaly platit i nová pravidla ČNB pro posuzování žádostí o úvěr.

Chcete si dobře prověřit realitní kancelář? Zaměřte se i na její makléře!

Pro úspěšný prodej či pronájem nemovitosti je třeba si vybrat správného partnera. Jenže realitních kanceláří je mnoho a nemusí být zcela jasné, která je pro vás ta pravá. Jak si ji prověřit a dobře vybrat?

Chcete se dobře vyspat? Jak na to zjistíte na podzimním veletrhu FOR INTERIOR

Zná to asi každý, když se dobře nevyspíme, není to nic příjemného. Důležitým aspektem bývá samotná matrace, která často neodpovídá našim přirozeným parametrům.

FOR ARCH 2018 přinese novinky o Revoluci 4.0 i chytré domácnosti

Již 29. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH naplní ve dnech 18. až 22. září výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Je připraven bohatý doprovodný program, který zodpoví všechny otázky z oblasti stavebnictví. Tady je ochutnávka…

Zájem o pronájmy bytů roste. Jak pronajmout a nespálit se?

Přichází období, během kterého výrazně stoupá zájem o pronájmy bytů. Shodují se na tom nejen realitní kanceláře, ale potvrzují to například i výsledky objemů vyhledávání v nástroji Google Trends.

Jak se vyspat do růžova?

Zná to asi každý. Když se dobře nevyspíme, není to nic příjemného. Důležitým aspektem bývá samotná matrace, která často neodpovídá našim přirozeným parametrům.

Ptejte se premiéra na TECHNOLOGICKÉM FÓRU veletrhu FOR ARCH

Druhý ročník odborné konference TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie, který zahájí v úterý 18. září mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2018, přinese program nabitý odborníky i českou politickou špičkou.

Jak hypotéky reagují na změny sazeb ČNB?

Hypoteční sazby zůstaly červnovým zvýšením úrokových sazeb prakticky nedotčeny. Před pár dny však ČNB sazby opětovně navýšil. Jak se tyto kroky centrální banky promítnou v sazbách hypoték?

Přijďte se seznámit s novinkami v řízeném větrání a tepelných čerpadlech

Řízené větrání a tepelná čerpadla jsou v kurzu, to NEJ z oboru ukáže FOR ARCH 2018.

Co říká moderní pohled na vytápění?

Moderní technika mění pohled na vytápění. Ve starších domech představuje energie spotřebovaná na teplo největší část, ale tento historicky zažitý vztah se mění.

Jak si jako OSVČ pořídit hypotéku a nezešílet?

Pokud máte roky prosperující živnost, asi se s hypotékou poperete úspěšně. Ale pozor, i vy můžete spadnout do některé z hypotečních OSVČ pastí, ani nemrknete. Jak?

Hypoték se poskytuje méně. Proč?

Zájem o hypotéky oproti loňskému roku mírně opadl. Část poptávky místo bank nyní financují stavební spořitelny. Jak se bude trh vyvíjet v následujících měsících?

FOR ARCH 2018 nastíní dění v oblasti stavebnictví

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2018 nabídne ve dnech 18. až 22. září příležitosti k získání nejaktuálnějších poznatků ze stavební praxe. FOR ARCH 2018 prostě nastíní dění v oblasti stavebnictví: časté chyby, nové předpisy i důraz na kvalitu!

TOPlist