Články na téma reality a nemovitosti, strana 10

Jak zrušit trvalé bydliště někomu jinému?

Máte problém s trvalým bydlištěm nájemníka ve své nemovitosti a nebo předchozího majitele? Je možné zrušit trvalé bydliště někomu jinému a jak?

Jak vypadá bezpečná domácnost nebo chytré město? To ukáže FOR ARCH!

Již potřicáté se představí stavební veletrh FOR ARCH, který od 17. do 21. září 2019 v PVA EXPO PRAHA nastíní aktuální dění v oblasti stavebnictví, dotací, představí vize chytrých měst i bezpečných domácností.

Poradenská centra na výstavě FOR ARCH přinesou cenné rady

Poradenská centra na výstavě FOR ARCH 2019: Cenné rady poskytnou odborníci v sedmi oborech stavebnictví!

Připravte se na Vánoce na podzimním veletrhu FOR DECOR & HOME

Mezinárodní kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME rozzáří letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA hned po prázdninách. Přijďte si sem ve dnech 5. až 7. září 2019 pro oborové trendy, novinky i vánoční inspiraci.

Homestaging aneb jak prodat i pronajmout za vyšší cenu

Služba „homestaging“ se osvědčila jako velice efektivní prostředek k rychlému a zároveň profitabilnímu prodeji nemovitostí. Přitom tato služba není již dávno určena jen luxusním nemovitostem.

Dotace, bezpečnost, chytrá města i kontraktační den

Od 17. do 21. září 2019 nastíní veletrh FOR ARCH aktuální dění v oblasti stavebnictví, dotací, představí vize chytrých měst i bezpečných domácností.

ČESKÉREALITY.cz slaví právě dnes 20 let!

Na den přesně právě dnes před 20 lety byla zaregistrována doména ceskereality.cz, na které byl záhy v druhé polovině roku 1999 spuštěn realitní server ČESKÉREALITY.cz.

Veletrh FOR INTERIOR představí bohémský styl bydlení i design asijských mistrů

Dvanáctý ročník oblíbeného veletrhu FOR INTERIOR představí novinky a trendy ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků. Přijďte se ve dnech 10. až 13. října 2019 na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA seznámit s pracemi čínských designérů a japonských nábytkářů, ale také s bohémským stylem bydlení.

Jsou hypotéky v České republice drahé?

Evropská hypoteční federace před pár dny vydala zprávu, ve které mapuje vývoj na hypotečním trhu v prvním čtvrtletí letošního roku. Kromě jiného je součástí zprávy také porovnání úrokových sazeb sjednaných hypoték. Jak si stojí česká republika v mezinárodním srovnání?

Které novinky a trendy ze stavebnictví se představí v Letňanech

Přinášíme vám ochutnávku FOR ARCH 2019: Které novinky a trendy ze stavebnictví se představí v Letňanech?

Podzimní FOR DECOR & HOME nastíní směr designu letošních Vánoc

Mezinárodní kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME představí oborové trendy a novinky již ve dnech 5. až 7. září 2019.

Nejvýhodnější hypotéka? Zájemcům nově zjednodušuje život Fingo!

Máme skvělé zprávy nejen pro zájemce o koupi nemovitosti. V Česku začal působit nový zprostředkovatel finančních služeb, se kterým pořídíte hypotéku opravdu výhodně a rychle.

Místo rychlého zisku půl roku starostí

Prodávat nebo prodat nemovitost je rozdíl. Jak poznali manželé Vyhnalovi, i v době vysoké poptávky se prodej domu na vlastní pěst může změnit na noční můru.

Co rozhoduje při výběru realitní kanceláře

Jak lidé vybírají realitní kancelář? Při výběru realitní kanceláře rozhodují reference známých, osobnost makléře i členství v profesní organizaci.

Třicátý FOR ARCH v září zahájí kontraktační den pro odborníky

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH vstupuje do svého 30. ročníku. I letos se bude konat v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a to od 17. do 21. září 2019.

Průzkum říká, že na prvním místě je při výběru bytu cena

Přestože je na prvním místě při výběru bytu cena, měly by být moderní české bytové domy inteligentnější. Co zjistil průzkum zadaný společností 2N?

Veletrh FOR ARCH 2019 jako partner pro vaše stavební plány

Veletrh FOR ARCH 2019 vám kromě jiného též poradí, jaké dotace lze čerpat pro vaše stavební plány.

Velký průvodce odhady nemovitostí! Co se vyplatí znát?

Víte, jaké odhady nemovitostí existují a k čemu slouží? Podívejme se, jak se vlastně určují ceny, kdo takový odhad může vypracovat a k jakému účelu lze ten který typ odhadu použít.

Veletrh STŘECHY PRAHA s absolutním rekordem v návštěvnosti

Největší počet návštěvníků v historii, přes 25 000, zaznamenal veletrh STŘECHY PRAHA, který proběhl v PVA EXPO PRAHA 7. – 9. 2. 2019.

Jubilejní 30. ročník FOR ARCH 2019 zahájí kontraktační den pro odborníky

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH vstupuje do svého 30. ročníku. I letos se bude konat v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a to od 17. do 21. září 2019.

TOPlist